söndag 11 oktober 2009

Utekväll

Kom nyss ut ur duschen, man är fan inte summer fresh när man kommit hem från stan vid den här tiden.

Drog till Pamela igår och vi (+amanda) hade tjejkväll. Matchen mellan Sverige och Damnark var inte så pepp så vi pratade andra orättvisor. Efter lite dricka blev vi mer sugna på att dra, men visste inte var? Vi tänkte först på nå hak utan inträde, men efter ett samtal med Pamelas syster så mötte vi upp hennes gäng från brandbergen och drog oss mot östermalmstorg.

Tanken var först att dra in på Soap Bar, men det blev ändrade planer då vi såg kön. Efter kl 01 en lördag är det ganska kört att komma in nånstans. Så av nån anledning ställer vi oss och köar till Berns?? Vi fick gå före i kön och jag kom in trots att det är 24, ibland är det bra att vara lillgammal.

Berns var så jävla übertråkigt som det kan bli, bara en massa stela människor som ska visa upp sig. Sprang ut och sa hej till george också, det var skoj :)

Jag fick sovplats hos Pamela, med hennes Jack Russel, rockie, vid fötterna. Bästa sovsällskapet!

Sammanfattningsvis: Kvällen var bra men berns förstörde den liksom en aning. Tack för en awesome myskväll :D

ps/brudarna som hade åkt från brandbergen för att gå på berns ångrade sig när de fick veta att det var 160:- inträde per person. Så de drog först till Max för fyllekäk sen drog de hem igen /ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar